Met welke bloemsierkunstenaars werken wij samen?

Onze benadering van het werken met lokale bloemsierkunstenaars gaat verder dan hun geografische locatie. Voor ons strekt het lokale zich ook uit tot de selectie van bloemen die te vinden zijn bij het maken van uw bloemboeketten.

Hiervoor proberen we zoveel mogelijk samen te werken met bloemisten die zelf samenwerken met Belgische producenten. Sommigen geven al de voorkeur aan kortsluiting om de CO2-uitstoot tijdens het transport van bloemen te wijzigen/verminderen. Het zou je verbazen dat het al mogelijk is om producenten niet ver van Brussel te vinden.

Door prachtige verrassingsbloemen te ontvangen, wordt u niet alleen verrast door het boeket dat u ontvangt, maar zorgt u er ook voor dat u een boeket krijgt dat perfect aansluit bij het seizoen waarin we ons bevinden.

We vragen aan elke bloemist of hij maximaal rekening kan houden met het seizoen en de lokale bloemen die in de buurt van Brussel te vinden zijn op het moment van je bestelling om zo voor jou het mooiste boeket samen te stellen.

Vind meer informatie over onze waarden en onze partners op onze blogTerug naar blog