Comment associer vos plantes à votre intérieur - Daily flowers

Zo associeer je je planten met je interieur

Wie zei dat planten alleen voor de tuin waren? Wat als het mogelijk zou zijn om een ​​rustige en groene plek te creëren in je woonkamer of badkamer? De urban jungle-stijl wordt steeds aantrekkelijker, en wel met één reden: hij is eenvoudig op te zetten! We geven je enkele tips om een ​​interieurdecoratie te creëren die een echte jungle waardig is!

Vergroen je muren

Natuurlijk is het aanleggen van een groene wand een optie. Maar de installatie kan moeilijk zijn en het onderhoud streng. Dus, om wat groen aan je muren te geven, kies voor de combinatie planken + kamerplanten. Aarzel niet om lijsten en een paar boeken toe te voegen om de kleuren en reliëfs te variëren. 

planten plank

Plaats je planten tussen twee kamers

Of je kamers nu verbonden zijn door deuren of openstaan ​​voor elkaar, het plaatsen van een plant in deze ruimte is heel verstandig. Een grote kamerplant kan verlichting geven aan de ruimte, maar ook om de decoratie tussen twee kamers te mengen om de weergave te homogeniseren. Bovendien geniet je van twee kanten van je plant!

woonkamer planten

Zelfs in de keuken een jungle

De keuken is een ruimte die snel koud kan lijken als deze niet is aangekleed met een goed doordacht interieur. En wat is een betere plek dan de keuken om aromatische planten te plaatsen die even mooi als geurig zijn? U zult niet alleen uw gerechten kunnen decoreren met verse kruiden, maar u zult ook genieten van een natuurlijke en verfijnde decoratie.

keukenplant

Creëer perspectief met hangplanten

Gordijnen brengen zachtheid in een kamer. Maar dat zijn de planten ook! In een badkamer kun je het bijvoorbeeld gebruiken om het raam te verbergen en een meer ingetogen licht te creëren. Groene planten geven ook een perspectiefeffect: het oog wordt naar het plantengedeelte getrokken en de ruimte lijkt dan ongelooflijk vergroot! Ja, groen verhoogt het moreel, het is geen primeur meer!

hangende plant

Ontdek onze andere artikelen op onze blog

Terug naar blog

Reactie plaatsen