Comment associer vos plantes à votre intérieur - Daily flowers

Zo associeer je je planten met je interieur

Kamerplanten zijn een geweldige manier om je huis te decoreren en een vleugje natuur te geven. Ze kunnen ook de luchtkwaliteit verbeteren en stress verminderen.

In dit artikel geven we je enkele tips om thuis een urban jungle te creëren.

Advies

  Maak je muren groen

  Een geweldige manier om groen aan je interieur toe te voegen, is door je muren groen te maken. U kunt planken of planken installeren waarop u kamerplanten kunt plaatsen. Je kunt ook een groene muur creëren, maar dit vergt meer werk en onderhoud.

  Wil jij van jouw huis een echte urban jungle maken?

  plantenplank

  Een jungle tot in de keuken

  Aromatische planten zijn een uitstekende keuze om te koken. Ze zijn prachtig om naar te kijken en kunnen worden gebruikt om uw gerechten op smaak te brengen.

  woonkamer plant

  Een jungle tot in de keuken

  De keuken is een ruimte die snel koud kan lijken als deze niet is ingericht met een goed doordacht interieur. En wat is een betere plek dan de keuken om aromatische planten te installeren die even mooi als geurig zijn? Niet alleen kunt u uw gerechten opwaarderen met verse kruiden, maar u profiteert ook van een natuurlijke en verfijnde decoratie.

  keuken plant

  Creëer perspectief met hangplanten

  Gordijnen brengen zachtheid in een kamer. Maar planten ook! In een badkamer kun je het bijvoorbeeld gebruiken om het raam te verbergen en meer gedempt licht te creëren. Groene planten geven ook een perspectiefeffect: het oog wordt naar de plantenruimte getrokken en de ruimte lijkt dan ongelooflijk vergroot! Ja, groen verhoogt het moreel, het is niet langer een primeur!

  hangende plant

  Onderhoud uw planten

  Om uw stadsjungle mooi en gezond te houden, is het belangrijk om uw planten regelmatig te onderhouden. Geef ze regelmatig water, bemest ze af en toe en snoei ze indien nodig.

  Conclusie

  Door deze tips te volgen, creëer je een groen en gastvrij interieur dat bij je past.

  Ontdek onze andere artikelen op onze blog

  Terug naar blog