Comment faire son abonnement bouquet de fleur DIY ?

Hoe maak je je DIY bloemboeket abonnement?

Hoe maak je je DIY bloemboeket abonnement?

Als je van verse bloemen houdt, maar niet van de hoge kosten van bloemstukken uit de winkel, dan is het maken van je eigen doe-het-zelf bloemboeket abonnement een ideale oplossing voor jou. Met een doe-het-boeket abonnement geniet je het hele jaar door van mooie, verse bloemstukken zonder dat je daar een fortuin voor hoeft uit te geven. Hier leest u hoe u uw eigen doe-het-zelf bloemboeketabonnement kunt maken door onze stapsgewijze handleiding te volgen.

Kies je boeketstijl

De eerste stap bij het samenstellen van je eigen doe-het-zelfboeketabonnement is beslissen welk type boeket je elke maand wilt ontvangen. Wil je een seizoensboeket, een boeket met felle kleuren of een boeket met een combinatie van verschillende bloemen? Overweeg uw persoonlijke voorkeuren en kies een stijl die het beste bij uw smaak past.

Zoek een lokale bloemist

Zodra u de stijl van het boeket dat u wilt ontvangen hebt bepaald, moet u een lokale bloemist vinden om de bloemen te leveren. Doe online onderzoek bij lokale bloemisten, check online reviews en bezoek hun website om een ​​idee te krijgen van hun stijl en werk. Neem contact met hen op om uw abonnement te bespreken en een plan af te spreken dat bij uw budget past.

Plan de bezorging in

Als je een bloemist hebt gekozen, bespreek je de frequentie en leverdatum van je abonnement. Als u wekelijks, tweewekelijks of eens per maand boeketten wilt ontvangen, zorg er dan voor dat dit past in het schema van uw bloemist. Bespreek ook de bezorgmethoden en bijbehorende kosten.

Pas je abonnement aan

Je doe-het-zelf bloemboeket abonnement kan gepersonaliseerd worden volgens jouw voorkeuren. Per boeket kun je extra's toevoegen zoals vazen, gepersonaliseerde kaarten of extra accessoires. Bespreek de mogelijkheden met uw bloemist om uw abonnement aan te passen en elk boeket uniek te maken.

Maak de ruimte klaar voor je boeketten

Voordat je eerste boeket wordt afgeleverd, moet je de ruimte voorbereiden waar je het wilt uitstallen. Kies een koele, goed verlichte ruimte waar u van uw boeket kunt genieten. Zorg dat je voor elk boeket een schone vaas met vers water hebt staan.

Onderhoud je boeketten

Om langer van je boeketten te kunnen genieten, moet je er goed voor zorgen. Snij de stelen schuin af zodat ze makkelijker water kunnen opnemen, ververs het water regelmatig en zet de bloemen niet op warme of zonnige plekken. Volg de instructies van uw bloemist om ervoor te zorgen dat uw boeketten vers en mooi blijven.

Annuleer of wijzig uw abonnement

Als u uw abonnement voor zelf gemaakte bloemenboeketten wilt opzeggen of wijzigen, neem dan contact op met uw bloemist om dit te bespreken. Zorg ervoor dat u ruim op tijd op de hoogte bent om extra kosten of complicaties te voorkomen.

Terug naar blog