Ben je gek op bloemen en wil je elke maand een vleugje frisheid in je interieur brengen? Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die van bloemen houdt? Ontdek ons ​​abonnement bloemenboeketten waarmee je elke maand verse boeketten ontvangt. In dit artikel leggen we alle voordelen uit van het bloemenboeket abonnement en hoe onze bezorgservice werkt.

Wat is het boeket bloemen abonnement?

Het abonnement bloemenboeket is een service van ons bedrijf waarmee u maandelijks een vers boeket bloemen kunt ontvangen. Je kunt zelf de lengte van het abonnement kiezen die het beste bij je past, of dat nu voor een paar maanden is of voor een heel jaar. Ons team van vakbekwame bloemisten stelt maandelijks een uniek boeket samen met de meest verse seizoensbloemen.

De voordelen van het bloemenboeket abonnement

 • Verse en seizoensboeketten: met ons bloemenboeket abonnement ontvang je gegarandeerd elke maand een vers en seizoensboeket bloemen. Onze bloemisten selecteren zorgvuldig de beste bloemen om een ​​uniek boeket samen te stellen.

 • Tijdwinst: met ons abonnement hoef je niet meer maandelijks op zoek naar een bloemist om een ​​boeket te kopen. Wij regelen alles, van bloemenselectie tot thuisbezorging.

 • Een origineel cadeau: het aanbieden van een boeket bloemenabonnement is een origineel cadeau dat lang meegaat. De persoon krijgt elke maand een nieuwe bos bloemen, die hem elke keer aan je gebaar zal herinneren.

 • Een voordelige prijs: door te kiezen voor ons boeket bloemen abonnement profiteer je van een voordelige prijs ten opzichte van de aankoop van losse boeketten per maand.

Hoe werkt het bloemenboeket abonnement?

Om u te abonneren op onze bezorgservice voor bloemenboeketten, is niets eenvoudiger:

 1. Ga naar onze website en selecteer de duur van het gewenste abonnement.
 2. Kies de bezorgdag van uw boeket bloemen.
 3. Vul het afleveradres in en ga verder met de beveiligde betaling.

Wij regelen dan alles. Elke maand maken we een nieuw boeket verse seizoensbloemen die we direct bij je thuis of bij de persoon van je keuze bezorgen.

Waarom kiezen voor onze abonnementsservice voor bloemenboeketten?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van unieke en originele bloemboeketten. We selecteren de meest verse seizoensbloemen om boeketten te creëren die een vleugje frisheid en kleur in je interieur brengen. Onze abonnementsservice voor bloemenboeketten is praktisch, voordelig en ideaal om jezelf maandelijks een plezier te doen of te verwennen.

Hoe onderhoud je je boeket bloemen?

Om het meeste uit je boeket bloemen te halen, volgen hier enkele onderhoudstips:

 • Snijd de stelen diagonaal door met een scherp mes.
 • Ververs het water in de vaas om de twee dagen.
 • Zet het boeket niet in de buurt van een warmtebron of tocht.
 • Verwijder alle bladeren die onder de waterlijn in de vaas staan.
 • Aarzel niet om de vaas te vervangen als het water troebel begint te worden of stinkt.

Door deze simpele tips te volgen, geniet je langer van je boeket bloemen en bewonder je elke dag hun schoonheid.

Geef een boeket bloemen abonnement cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, een feest of een speciale gelegenheid? Een boeket bloemen abonnement aanbieden is een goed idee! De persoon ontvangt elke maand een nieuw boeket verse seizoensbloemen, die hem elke keer aan je gebaar zullen herinneren. Om een ​​bloemenboeket abonnement als cadeau aan te bieden, selecteert u eenvoudig de gewenste abonnementsduur en vult u het afleveradres in van degene aan wie u het cadeau wilt geven.

Conclusie

Het bloemenboeket abonnement is een praktische, voordelige en ideale service om een ​​vleugje frisheid in je interieur te brengen of om cadeau te doen. Met onze maandelijkse bezorgservice van verse bloemenboeketten hoeft u niet langer op zoek te gaan naar een bloemist of te reizen om een ​​boeket bloemen te kopen. Ons team van bekwame bloemisten regelt alles, van bloemenselectie tot thuisbezorging. Het aanbieden van een boeket bloemenabonnement is een uitstekend idee voor een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen!

Terug naar blog

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de looptijd van het bloemenboeket abonnement kiezen?

Om de looptijd van het bloemenboeket abonnement te kiezen, ga je naar onze website en kies je de looptijd die het beste bij je past.

Hoe kan ik het afleveradres van mijn bloemenboeketabonnement wijzigen?

Om het leveringsadres van uw bouquet de fleur-abonnement te wijzigen, logt u in op uw account op onze website en wijzigt u het leveringsadres in de parameters van uw abonnement.

Hoe kan ik mijn abonnement bloemenboeket opzeggen?

Om uw bouquet de fleur-abonnement op te zeggen, logt u in op uw account op onze website en annuleert u uw abonnement in uw accountinstellingen.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie klantenservice?

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice via de contactgegevens op onze website.

Bieden jullie gepersonaliseerde boeketten aan voor abonnementen op bloemboeketten?

Ja, wij bieden gepersonaliseerde boeketten aan voor abonnementen op bloemboeketten. U kunt contact met ons opnemen om uw specifieke bloemenwensen en voorkeuren te bespreken.