Fête des Grands-mères : pourquoi opter pour des fleurs ?

Grootmoedersdag: waarom kiezen voor bloemen?

Waarom bloemen geven voor grootmoederdag?

Op 5 maart vieren we een speciale dag als eerbetoon aan onze lieve grootmoeders! De perfecte gelegenheid om ze te verwennen en hun glimlach op te fleuren. Als je je liefde wilt tonen en je oma wilt bedanken voor haar toewijding en medeleven, kies dan voor een eenvoudig maar symbolisch gebaar door bloemen aan te bieden!

Bloemen: een ideaal cadeau voor je oma

Naast het commerciële aspect van Grootmoedersdag , wordt deze dag gewaardeerd om zijn sterke symboliek. Deze persoon die ons dierbaar is, neemt een heel speciale plaats in in ieders leven: de heimwee naar de vakanties die bij haar thuis worden doorgebracht, haar onnavolgbare kleine gerechten, haar nimmer aflatende compassie, haar band met het verleden van de familie, haar luisterend oor ongeacht de situatie... zoveel kenmerken die maak van je oma de steunpilaar van het gezin!

Het boeket bloemen is het perfecte cadeau om je dankbaarheid te tonen op deze speciale dag. Het staat inderdaad voor liefde, vreugde, zoetheid en schoonheid: alles wat jouw oma kenmerkt! Dit gebaar, dat misschien eenvoudig lijkt, betekent veel voor onze grootmoeders, die bijzonder gesteld zijn op hun kleinkinderen. Als u er tijdens deze feestdag niet bij kunt zijn, wordt dit geschenk des te meer gewaardeerd dankzij de levering van bloemen die we in België uitvoeren.

Bied een boeket kleurrijke bloemen aan

Er zijn niet echt specifieke bloemen te bieden voor grootmoederdag: zachte en felle kleuren zijn genoeg om vrolijk te worden! De roos blijft echter een essentiële variëteit, omdat ze het symbool is van verfijning en dankbaarheid. Als het roze is, past het heel goed bij geel: twee symbolische kleuren van grootmoederdag, die geluk en gratie vertegenwoordigen. Tulpen en narcissen zijn ideaal om goede herinneringen op te halen en in alle eenvoud vreugde te brengen!

Het kiezen van een kleurrijk boeket bloemen past bij deze tijd, want de oma's van nu zijn actief en dynamisch! Met maatwerk kunt u dankzij onze vele opties een samenstelling kiezen die u zeker zal bevallen. We willen ook boeketten samenstellen van kwaliteitsbloemen , daarom respecteren we hun seizoensgebondenheid.

Als je er zeker van wilt zijn dat je oma een plezier doet, overweeg dan om bloemen thuis te laten bezorgen ! Dit kan een maandelijks boeket bloemen abonnement zijn, de mogelijkheid om het hele jaar door uw liefde te tonen! Je kunt bij je abonnement het formaat kiezen en zo elke maand andere bloemen aan je oma aanbieden.

Terug naar blog