Les fleurs de saison : une belle et durable surprise mensuelle, et un choix écologique

Seizoensbloemen: een mooie en blijvende maandelijkse verrassing, én een ecologische keuze

Op zoek naar een manier om uw dag en uw huis op te fleuren? Een seizoensbloemenabonnement is de ideale oplossing. Elke maand ontvangt u een boeket verse en prachtige bloemen, geselecteerd op schoonheid en duurzaamheid.

Seizoensbloemen worden lokaal geteeld, wat betekent dat ze frisser en langer houdbaar zijn dan bloemen buiten het seizoen. Ze zijn ook goedkoper, omdat ze niet over lange afstanden hoeven te worden vervoerd.

De verschillende soorten seizoensbloemen

Seizoensbloemen zijn onderverdeeld in vier categorieën: lente, zomer, herfst en winter. Hier zijn enkele voorbeelden van bloemen die elk seizoen beschikbaar zijn:

 • Lente : tulpen, hyacinten, narcissen, narcissen, rozen, lelies, pioenrozen
 • Zomer : rozen, zonnebloemen, madeliefjes, dahlia's, lelies, gerbera's, zinnia's
 • De herfst : chrysanten, zonnebloemen, rudbeckia's, kosmos, gerbera's, dahlia's
 • Winter : amaryllis, orchideeën, kerststerren, rozen, tulpen

Hoe verzorg je seizoensbloemen?

Om ervoor te zorgen dat uw seizoensbloemen langer meegaan, volgen hier enkele tips:

 • Snijd de stengels : Snij de bloemstelen af ​​in een hoek van 45 graden. Hierdoor kan het water gemakkelijker circuleren.
 • Vervang het water : Vervang het bloemenwater elke dag of om de dag.
 • Vermijd direct zonlicht : Seizoensbloemen mogen niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.
 • Vermijd tocht : Seizoensbloemen mogen niet aan tocht worden blootgesteld.

"Ik heb altijd van bloemen gehouden, maar ik wist niet hoe ik ze langer vers kon houden. Ik ontdekte seizoensbloemenabonnementen en ik ben heel blij. Ik ontvang elke maand een boeket verse en prachtige bloemen. Ze fleuren mijn huis op en maken ik ben blij." - Marie, een klant van Daily Flowers

Het ecologische aspect van seizoensbloemen

Naast dat ze mooi en duurzaam zijn, zijn seizoensbloemen ook een milieuvriendelijke keuze. Dit komt omdat het kweken van seizoensbloemen minder energie en middelen vergt dan het kweken van bloemen buiten het seizoen.

Hier zijn enkele van de milieuvriendelijke voordelen van seizoensbloemen:

 • Vermindering van de CO2-uitstoot : Seizoensbloemen hoeven niet over lange afstanden getransporteerd te worden, waardoor de CO2-uitstoot afneemt.
 • Vermindering van het waterverbruik : Het kweken van seizoensbloemen vereist minder water dan het kweken van bloemen buiten het seizoen.
 • Vermindering van het gebruik van pesticiden en meststoffen : Seizoensbloemen worden vaak gekweekt zonder pesticiden of kunstmest, wat gunstig is voor het milieu.

Een seizoensbloemenabonnement is een geweldige manier om een ​​vleugje schoonheid en frisheid aan uw huis toe te voegen, terwijl het ook een milieuvriendelijke keuze is.

Bezoek onze website voor meer informatie over de seizoensbloemenabonnementen van Daily Flowers .

Terug naar blog