Simples, vertes et durables : 7 idées cadeaux pour Noël - Daily flowers

Eenvoudig, groen en duurzaam: 7 cadeau-ideeën voor Kerstmis

Kerstmis nadert snel en deze periode van opsluiting maakt de zorg voor interieurdecoratie kostbaar. Wat als u uw dierbaren verrast door hen levendige en originele geschenken aan te bieden die een vleugje groen in hun huis zullen brengen? Hier zijn 7 suggesties voor een kerst in het teken van de urban jungle.
De schorsingen

De trend is naar groene interieurs en de voordelen van deze urban jungle zijn talrijk: planten zijn decoratief, rustgevend en brengen leven in appartementen. De schorsingen nemen deel aan de creatie van dit universum. Ze maken het mogelijk om de interieurdecoratie te stimuleren en tegelijkertijd ruimte te besparen! Vind een atypische ophanging of maak hem: in stof, haakwerk, hout, laat je creativiteit spreken.

hangende planten

Een originele cachepot

Personaliseer uw geschenk door een plant in een ongebruikelijke bloempot aan te bieden: opnieuw geverfd blik, terracotta bak op maat gemaakt met mozaïektegels, bedekt met stof, enz.

Een plantenbak van aromatische planten

De stadsjungle nodigt uit in de keuken! Combineer het nuttige met het aangename door een plantenbak met aromatische planten versierd met kleine bordjes voor verse kruiden binnen handbereik te bieden.

waterplanten
Waarom waterplanten beperken tot aquaria? Doe ze in een glazen pot waar je grind in hebt gestrooid en vul de pot met water op kamertemperatuur. Ons decoratieadvies? Plaats dit arrangement bij het raam, op een plank of in een badkamer met raam. Originaliteit gegarandeerd.
cactussen

Heeft je entourage geen groene vingers? Cactussen zijn ideaal. Ze hebben verschillende vormen en maten, ze zijn esthetisch en gemakkelijk te combineren met kamerplanten: water geven in de winter is niet nodig!

Een gerecyclede vaas
Van onze decoratietips is hier degene die recycling benadrukt. Zo kunnen veel op maat gemaakte containers worden omgevormd tot een unieke vaas: verf uw glazen flessen met metallic verf, graaf oude aardewerken melkkannen op of prik zelfs uw bloemen rechtstreeks in een mini-pompoen die in tweeën is gesneden tot een 100% plantaardige samenstelling!
Een Daily Flowers-plant

De gemakkelijkste manier is ook de veiligste! Kies uit onze selectie kamerplanten diegene die je leuk zal vinden en laat hem gratis thuisbezorgen.

Wil je een kamerplant cadeau doen? Geen probleem ! Wij bezorgen ook tijdens de feestdagen.

dagelijkse bloemen bezorgen bloemen

Terug naar blog