Daily Flowers: verse kwaliteitsbloemen bij u thuis bezorgd

Daily Flowers is een bezorgplatform voor verse, kwalitatieve bloemenboeketten, opgericht door drie Brusselse liefhebbers. Ons doel is om u te helpen genieten van de voordelen van bloemen, met respect voor het milieu en de knowhow van bloemisten.

knop-label

Daily flowers, wie is het?

Daily Flowers is een platform voor het bezorgen van bloemboeketten dat is gemaakt om online bestellingen te vergemakkelijken en tegelijkertijd uw boeket te personaliseren.

Daily Flowers is bedacht door twee Brusselaars, Jessica & Calvin, die al vele jaren samen zijn. We houden van Brussel met een onverholen plezier in het actieve leven dat het biedt met zijn restaurants, zijn kleine winkeltjes en zijn culturele rijkdom.

Ontdek onze producten

Hoe is Daily Flowers ontstaan?

Het avontuur zelf begint, want Jessica wil, na onze verhuizing, het huis groener maken dankzij planten en een paar bloemen. Het proces zelf leek vrij eenvoudig, maar er gingen enkele maanden voorbij zonder dat er planten thuis waren.

We dachten soms aan boeketten met bloemen, maar als we er een hadden, werden we onbewust gedwongen om er enkele maanden geen meer te kopen. Zelfs als het vervaagd was of uit het huis ontbrak. We zochten daarom naar abonnementen en/of boeketbezorgsystemen, maar kwamen tot onze teleurstelling tot de ontdekking dat alle aangeboden diensten afkomstig waren van internationale bedrijven.

Daily flowers was toen geboren: Een aanspreekpunt hebben in België, simpel en authentiek blijven en verse kwaliteitsbloemen leveren.

Onze afspraken

Het idee is niet om onszelf te houden voor wat we niet zijn, namelijk bloemist, maar om echt antwoord te geven op de vraag naar snelle en kwalitatieve levering. We willen een antwoord bieden op de problemen die we ondervonden.

We werken daarom samen met bloemisten zodat zij hun knowhow op het gebied van bloemboeketten in de kijker kunnen zetten. Voor planten werken wij samen met groothandels zodat zij ons kunnen adviseren over de beste kamerplanten voor in huis.

Aan onze kant bieden we hen een gebruiksvriendelijk systeem om levering via abonnement aan hun oude en nieuwe klanten mogelijk te maken.