Bloemen, een aanwinst voor uw bedrijf

Bloemen zijn meer dan alleen decoratie. Ze zijn ook een uitstekende manier om het welzijn van werknemers en de bedrijfsproductiviteit te verbeteren.

Daily Flowers biedt u een ruime keuze aan bloemenboeketten voor bedrijven, geschikt voor alle budgetten en smaken. Wij doen er alles aan om u te voorzien van verse, kwaliteitsbloemen, rechtstreeks bij u op kantoor afgeleverd.

Ontdek hoe bloemen uw werkomgeving en de levenskwaliteit van uw medewerkers kunnen verbeteren.

Bloemen voor mijn bedrijf

Bloemen, een aanwinst voor het welzijn op het werk

Bloemen hebben een positieve invloed op het welzijn van medewerkers, zowel fysiek als mentaal.

De bloemen inderdaad:

  • Verbeter de luchtkwaliteit
  • Stress verminderen
  • Verhoog de concentratie
  • Stimuleer creativiteit

Deze voordelen zijn belangrijk voor het welzijn van werknemers, omdat ze kunnen helpen:

Inklapbare content

Verlaag het ziekteverzuim

Bloemen kunnen het ziekteverzuim helpen terugdringen door een aangenamere en ontspannende werkomgeving te creëren. Werknemers die zich prettiger en zelfverzekerder voelen in hun werkomgeving, zullen zich minder snel ziek melden of hun werk missen om niet-werkgerelateerde redenen.

Productiviteit verhogen

Bloemen kunnen de productiviteit helpen verbeteren door de concentratie en creativiteit van medewerkers te vergroten. De felle kleuren en geuren van bloemen kunnen de hersenen stimuleren en het concentratievermogen verbeteren. Bloemen kunnen ook helpen de creativiteit te stimuleren door nieuwe ideeën te inspireren en afwijkend denken te bevorderen.

Creëer een aangenamere werkomgeving

Bloemen kunnen helpen een aangenamere werkomgeving te creëren door een vleugje kleur en leven toe te voegen aan een kantoorruimte. Bloemen kunnen ook helpen de eentonigheid van een werkomgeving te doorbreken en een gevoel van ontspanning en welzijn te creëren.

Daily Flowers biedt u een ruime keuze aan bloemen voor bedrijven, geschikt voor alle budgetten en smaken.

Wij doen er alles aan om u te voorzien van verse, kwaliteitsbloemen, rechtstreeks bij u op kantoor afgeleverd.

Fiscaal voordeel voor uw bedrijf

U kunt profiteren van fiscaal voordeel door bloemen in te kopen voor uw bedrijf en uw klanten.

Verlaging van de inkomstenbelasting

Bedrijven kunnen de kosten voor de inkoop van bloemen aftrekken van hun belastbare winst, waardoor hun inkomstenbelasting kan worden verlaagd.

Wanneer een bedrijf bloemen aanschaft voor zijn personeel of kantoren, kunnen de kosten die voor deze aankoop worden gemaakt, worden afgetrokken van de belastbare winst van het bedrijf. Hierdoor hoeft de onderneming minder belasting te betalen over de winst, wat een aanzienlijk financieel voordeel is.

BTW aftrek

Bedrijven kunnen de BTW die zij betalen op de aankoop van bloemen aftrekken, waardoor hun belastingdruk kan worden verlaagd.

Wanneer een bedrijf bloemen koopt voor zijn personeel of kantoren, moet het over deze aankopen BTW betalen. Deze btw kan echter worden afgetrokken van de door het bedrijf geïnde btw, waardoor de totale belastingdruk wordt verlaagd.

Voordelen voor relatiegeschenken

Klantgeschenken in de vorm van bloemen kunnen onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn.

Bedrijven kunnen bloemen als geschenk aanbieden aan hun klanten, maar deze geschenken moeten onderdeel zijn van de bedrijfsvoering van het bedrijf en mogen een bepaald bedrag niet overschrijden. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, kunnen klantengeschenken in de vorm van bloemen fiscaal aftrekbaar zijn, wat een belangrijk voordeel is voor bedrijven.

Met deze fiscale voordelen is het kopen van bloemen voor uw bedrijf een interessante en voordelige optie.

Aarzel dus niet langer en maak uw medewerkers, uw kantoren en uw klanten blij door nu bloemen te kopen!

Ontdek onze nieuwste creaties

"Bloemen zijn een natuurlijke manier om het welzijn van werknemers te verbeteren. Ze kunnen stress verminderen, de creativiteit vergroten en een gevoel van algeheel welzijn creëren."

Dr. Roger Ulrich, omgevingspsycholoog

Breng een vleugje frisheid in uw bedrijf met onze bloemenboeketten.

Waarom Dagbloemen?

Verse bloemen van hoge kwaliteit

Bij Daily flowers selecteren we de beste bloemen van lokale producenten om een ​​optimale kwaliteit en een verlengde levensduur te garanderen.

Snelle en flexibele levering

Wij begrijpen het belang van punctualiteit en flexibiliteit voor onze klanten. Daarom bieden we een snelle, gepersonaliseerde levering om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Gepersonaliseerde bloemstukken

We weten dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte bloemstukken die passen bij uw voorkeuren en budget.

Een gevarieerd en regelmatig vernieuwd aanbod

We bieden een brede selectie bloemen en planten voor alle smaken en gelegenheden. Ons aanbod wordt ook regelmatig vernieuwd om u een steeds andere bloemenervaring te bieden.

Uitzonderlijke klantenservice

Bij Daily Flowers zijn we trots op onze uitzonderlijke klantenservice. We zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u een persoonlijke en bevredigende bloemenervaring te bieden.

Concurrerende prijzen

We bieden concurrerende prijzen voor onze bloemen en diensten, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder de bank te verslaan.

Wacht niet langer om uw bedrijf het beste van bloemen te bieden. Neem nu contact met ons op voor een persoonlijk aanbod!