verzendingsovereenkomst

Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een e-mail van ons. Daar vind je een trackingcode waarmee je je bestelling precies kunt volgen op de website van de door jou gekozen vervoerder.


Andere belangrijke informatie:

De bezorgkosten voor onze boeketten bloemen bedragen € 4,90. Daily flowers levert momenteel enkel aan de provincies Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant voor haar bloemboeketten.

Binnen 3 tot 5 werkdagen worden de planten overal in België geleverd. De prijs van levering varieert afhankelijk van de plaats van verzending.


Heb je een verkeerd afleveradres ingevuld?
Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar hello@dailyflowers.be of contacteer ons op 02 307 53 02. In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen vooraleer het verwerkt wordt. Houd er echter rekening mee dat we een snelle orderverwerking hebben en dat dit niet altijd mogelijk is. Wij nodigen u daarom uit om uw afleveradres goed te controleren voordat u tot betaling overgaat.

Als de wijziging plaatsvindt terwijl de bestelling al wordt geleverd. Voor de aanpassing van uw ras wordt u een bedrag van € 8,5 exclusief btw gevraagd.


Uw bestelling wijzigen of annuleren?
Omdat we een snel leveringsproces hebben, kan het voorkomen dat de bestelling al is verwerkt door de afzender. Zodra de bestelling is verwerkt, kunnen we de wijziging van uw bestelling niet garanderen. Als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren, stuur dan een e-mail naar hello@dailyflowers.be