Découvrez la Calathea Medaillon - Ø 19 cm

Ontdek de Calathea Medaillon - Ø 19 cm

Kenmerken van de Calathea-medaillon

Calathea Medaillon is een populaire kamerplant vanwege zijn schoonheid en unieke eigenschappen. Deze exotische plant komt oorspronkelijk uit de tropische streken van Zuid-Amerika en is geliefd vanwege zijn levendige, kleurrijke bladeren.

De bladeren van Calathea Medaillon zijn diepgroen, met opvallende patronen die op vingerafdrukken lijken. Deze patronen voegen een interessante visuele dimensie toe aan de plant, waardoor deze echt uniek is.

Producteigenschappen

  • Afmeting: 70cm
  • Potmaat: 19 cm diameter

Levering naar België

Wij bieden levering van de Calathea Medaillon - Ø 19 cm aan naar België. U kunt deze bijzondere plant bestellen en zonder gedoe direct bij u thuis ontvangen.

Wij weten dat een snelle, betrouwbare levering belangrijk is bij het online kopen van planten. Daarom streven wij ernaar u een efficiënte bezorgservice aan te bieden, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe Calathea Medaillon.

De bezorgkosten worden berekend bij het afrekenen en zijn gratis bij bestellingen vanaf € 50,-. Wij doen er alles aan om u een prettige en probleemloze winkelervaring te bieden.

Verzorging van de Calathea Medaillon

Calathea Medaillon is een relatief gemakkelijke plant om te verzorgen, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginnende of drukke tuiniers. Hier zijn enkele tips voor de verzorging van uw Calathea Medaillon:

  • Zet de plant op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht.
  • Calathea Medaillon houdt van warme, vochtige omgevingen, dus zorg voor een adequate luchtvochtigheid.
  • Geef de plant regelmatig water en zorg ervoor dat de grond niet te droog of te drassig wordt.
  • Gebruik niet-kalkhoudend water om de opbouw van mineralen op de bladeren te voorkomen.
  • Verlaag in de winter de waterfrequentie iets, zodat de plant kan rusten.

Calathea Medaillon staat ook bekend om zijn vermogen om de lucht te zuiveren. Zoals veel kamerplanten absorbeert hij veel voorkomende verontreinigende stoffen die in onze huizen en kantoren voorkomen, waardoor de luchtkwaliteit binnenshuis wordt verbeterd.

Het hebben van groene planten in uw omgeving kan een gezondere en meer ontspannen sfeer creëren en tegelijkertijd een vleugje natuur en frisheid aan uw interieur toevoegen.

Bestel nu

Mis de kans niet om de Calathea Medaillon - Ø 19 cm toe te voegen aan je kamerplantencollectie. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid en voordelen van deze uitzonderlijke plant.

Met trots bieden wij u een selectie planten van hoge kwaliteit aan, direct bij u thuis afgeleverd. Elke plant wordt zorgvuldig verpakt om de versheid en gezondheid tijdens het transport te garanderen.

Klik hier voor meer informatie over de Calathea Medaillon en om vandaag nog uw bestelling te plaatsen. Haal de schoonheid van de natuur in huis met deze exotische en elegante plant.

Terug naar blog