In een paar regels

Een plant of een boeket bloemen van een onberispelijke kwaliteit

Alle bloemboeketten worden met liefde gemaakt door een bloemist bij jou in de buurt, levering overal in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant en nu overal in België

Met zorg verzonden & ontvangen waar je wilt

Eenmalige levering of maandelijks abonnement: de keuzevrijheid

Ontdek onze producten
livraison de bouquet fleurs bruxelles

Waarom ons raadplegen?

Wil je je interieur verfraaien met mooie bloemen maar weet je niet welke je moet kiezen? Het is nooit het juiste moment waarop je eraan denkt om naar de bloemist te gaan? Tussen werk, kinderen en verschillende activiteiten, moeilijk om een ​​niche te vinden om naar de winkel te gaan?

Bestel online wanneer u erover nadenkt, onze bloemisten zorgen voor de rest .

Vergeet nooit meer een belangrijke afspraak dankzij onze jaar- of maandabonnementen . De perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat je altijd verse bloemen in huis hebt. Kies een herhaling en ontvang op elke deadline een nieuw origineel boeket gemaakt door een bloemist. Ga je op vakantie of wil je je abonnement beëindigen? Geen probleem, pauzeer je abonnement via je gebruikersruimte.

Daily flowers biedt u DE oplossing dankzij haar online bestelsysteem. Het maakt niet uit wanneer, wees vrij om uw boeket bloemen te bestellen. Uw verse bloemen worden dan bezorgd door onze bloemist.