Zamioculcas, la plante à avoir dans son intérieur afin de le sublimer

Zamioculcas, de plant om in je interieur te hebben om deze te verfraaien

Zamioculcas

Zamioculcas, ook bekend als Zamioculcas zamiifolia , is een prachtige kamerplant die uw ruimte zal verfraaien. Deze plant komt oorspronkelijk uit tropisch Afrika en is niet alleen gemakkelijk te verzorgen, maar ook nog eens zeer decoratief.

Functies

  • Afmeting: 90cm
  • Potmaat: 21 cm diameter

Zamioculcas is een groene plant die perfect is om je interieur op te fleuren. Met zijn glanzende bladeren en stevige stelen is het een indrukwekkende plant die leven in elke kamer brengt. Bovendien staat deze plant bekend om zijn vermogen om de lucht te zuiveren, waardoor hij een uitstekende keuze is voor uw woonruimte.

Levering

De plant wordt in de basisuitvoering zonder plantenbak geleverd. Voor levering met plantenbak kunt u in het keuzemenu de plantenbak van uw keuze selecteren. De levering is verzekerd binnen 3 tot 5 werkdagen, waarbij de kosten worden berekend bij het afrekenen en gratis zijn bij elke aankoop van meer dan € 50.

Geschiedenis

Zamioculcas is een prachtige kamerplant uit tropisch Afrika, gemakkelijk te verzorgen en zeer decoratief. Binnen varieert de hoogte van 30 cm tot bijna een meter. De stevige bladeren lijken op palmbladeren en zijn prachtig glanzend groen. Zamioculcas is de perfecte plant voor mensen die weinig tijd hebben, omdat ze weinig verzorging nodig heeft en langzaam groeit.

onderhoud

Zamioculcas is binnenshuis zeer goed bestand, heeft weinig water nodig en gedijt goed bij een raam zonder direct licht. Deze plant heeft vocht nodig, plaats hem dus niet naast een radiator. Vermijd overtollig water en laat het substraat tussen twee gietbeurten drogen. Er hoeft geen water in de schotel achter te blijven. Om uw plant gezond te houden, is het raadzaam om deze één keer per jaar in het voorjaar te bemesten. Het gebruik van een uitgebalanceerde meststof zorgt voor een gezonde groei en mooie bladeren. Bovendien kan verpotten elke twee tot drie jaar nodig zijn, vooral als de plant zijn huidige pot ontgroeit. Voor meer informatie over het interview, zie deze link .

Ideale locatie

Plaats uw Zamioculcas bij een raam dat licht doorlaat, maar directe blootstelling aan de zon vermijdt. Sommigen geven zelfs de voorkeur aan weinig licht. In de zomer, van mei tot en met oktober, kunt u uw plant gerust buiten in de halfschaduw plaatsen.

Zamioculcas is de ideale plant om een ​​vleugje groen in je interieur te brengen, zonder veel onderhoudsinspanning. Met zijn langzame groei en zijn felgroene palmachtige bladeren zal hij uw woonruimte perfect verfraaien. Door het exotische uiterlijk en de gemakkelijke verzorging is het een populaire plant voor iedere kamerplantenliefhebber. Dankzij Daily Flowers is het bestellen van uw Zamioculcas eenvoudig en handig. En voor verse bloemen die bij u thuis worden bezorgd, kunt u vertrouwen op Daily Flowers . Geniet van de schoonheid van deze uitzonderlijke plant in je huis en zorg voor een tropisch gevoel en een natuurlijke luchtzuivering. Met zijn perfecte combinatie van esthetiek en onderhoudsgemak is Zamioculcas een innovatieve keuze voor elke binnenruimte. Voeg een vleugje groen toe aan je huis met Zamioculcas, de perfecte plant om je woonruimte mee te verfraaien.

Terug naar blog