Les fleurs, un atout pour la productivité des entreprises

Bloemen, een aanwinst voor de bedrijfsproductiviteit

Bloemen worden vaak geassocieerd met rust en ontspanning. Maar ze kunnen ook een positieve invloed hebben op de productiviteit van werknemers.

In dit artikel leggen wij uit hoe bloemen de productiviteit van uw medewerkers kunnen verbeteren.

Bloemen verbeteren de luchtkwaliteit

Bloemen absorberen koolstofdioxide en geven zuurstof af. Ze kunnen dus bijdragen aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijf.

Uit een onderzoek van de Universiteit van Washington bleek dat werknemers die in een omgeving met planten werkten een betere concentratie en geheugen hadden.

Bloemen stimuleren de creativiteit

Bloemen kunnen de creativiteit van medewerkers helpen stimuleren. Uit een onderzoek van de University of South Florida bleek dat werknemers die in een omgeving met planten werkten creatiever waren.

Bloemen verbeteren het moreel van de medewerkers

Bloemen kunnen het moreel van werknemers helpen verbeteren. Uit een onderzoek van de Universiteit van Oregon bleek dat werknemers die in een omgeving met planten werkten tevredener waren met hun baan.

Hoe Daily Flowers u kan helpen

Daily Flowers biedt u een ruim assortiment bloemen en planten, geschikt voor elk budget en alle gelegenheden. Wij helpen u bij het kiezen van de bloemen die bij uw wensen en budget passen.

Wij bieden ook een bloemenbezorg- en installatieservice op locatie. Onze deskundige bloemisten bezorgen en plaatsen uw bloemen professioneel en discreet bij u in de zaak.

Conclusie

Bloemen kunnen een waardevol bezit zijn voor bedrijven. Ze kunnen de productiviteit, creativiteit en het moreel van werknemers helpen verbeteren.

Daily Flowers biedt u een compleet assortiment producten en diensten waarmee u optimaal kunt genieten van alle voordelen van bloemen voor uw bedrijf.

Terug naar blog

Reactie plaatsen